top of page

Concertorkest Hosanna

 

Het Concertorkest is het orkest waarin de gevorderde muzikanten spelen. De leeftijd van de leden van het Concertorkest varieert tussen de 10 en de 80 jaar. Het repertoire bestaat uit zowel klassieke als moderne composities. Geprobeerd wordt een gezonde mix te creëren tussen originele blaasmuziek en muziek die niet speciaal voor een blaasorkest is gecomponeerd.

 

Het Concertorkest is een zogenaamd "zittend orkest". Dat betekent dat zij zich heeft gespecialiseerd in het geven van concerten, en geen loopoptredens verzorgt.

 

Voorbeelden van optredens zijn: Jaarconcert Hosanna, kerstconcerten, concerten in bejaarden- en verzorgingshuizen en jaarlijks een concert op de rondvaartboot van de Waterlinie in Amersfoort.

 

De dirigent van het Concertorkest is sinds november 2013 Martin Wernsen.

 

Het Concertorkest bestaat op dit moment uit ongeveer 35 spelende leden en musiceert in een fanfarebezetting. Het Concertorkest is op zoek naar mensen die haar gelederen willen komen versterken. Met name voor de instrumentgroepen: bugel, hoorn, bariton/euphonium en bastuba. Maar ook voor de overige instrumentgroepen bent u van harte welkom! 

 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs op de repetitieavonden op donderdag, of stuur een mail om een afspraak te maken.

bottom of page